Inloggen mislukt. Controleer of het e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd.
wachtwoord vergeten
login
Help desk
Top 5 veelgestelde vragen

  Ik kan de video’s niet afspelen. Wat moet ik doen?

De oorzaak is meestal een probleem met de internetverbinding of een ander probleem in je browser en/of computer. De onderstaande tips kunnen het probleem oplossen.

• Laad de webpagina opnieuw door op F5 te klikken op je toetsenbord.
• Controleer of de internetverbinding optimaal is.
• Wijzig de afspeelkwaliteit van de video. Tijdens het afspelen van de video's kun je met de SD of HD knop wisselen van hoge naar lage resolutie.
• Probeer de video in een andere browser of op een andere computer af te spelen.
• Update Adobe Flash player
• Zorg dat JavaScript aanstaat.
• Leeg de cache van de browser en verwijder de cookies.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Kan ik mijn testresultaten opvragen?

Wanneer je de uitslag van je sollicitatie ontvangen hebt, kun je opnieuw inloggen om de testuitslagen te bekijken.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Harver?

Harver ontwerpt, bouwt en exploiteert vernieuwende talent management tools die individuen en organisaties helpen groeien. Harver heeft onder andere de TalentPitch en Preselect ontwikkeld en is verantwoordelijk voor het technisch beheer en de technische ondersteuning van deze tools. Voor meer informatie ga je naar de website van Harver.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Welke programma's heb ik nodig om de Harver tools te maken?

Wij adviseren je een recente versie van je internetbrowser te gebruiken zoals Google Chrome, Firefox of Internet Explorer. Vermijd oudere browsers zoals bijvoorbeeld Internet Explorer 8.0 en ouder. Klik hier om je browser bij te werken naar de nieuwste versie.

Daarnaast heb je voor diverse onderdelen een recente versie van Adobe Flash nodig. Als je wilt inzien welke programma’s je momenteel gebruikt, klik dan hier.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wanneer hoor ik meer over mijn sollicitatie?

Na volledige afronding van je sollicitatie neemt een recruiter van het bedrijf waarbij je solliciteert deze in behandeling. Vervolgens koppelt de recruiter de uitslag naar je terug.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.
Selecteer onderwerp :

Bedrijfsnaam

  Wat is Arvato?

Werken bij Arvato betekent werken in een internationale organisatie en een inspirerende werkomgeving waar complexe vraagstukken een dagelijkse uitdaging bieden. We moedigen ondernemingsgeest en initiatieven aan en stimuleren medewerkers ten volle gebruik te maken van de verantwoordelijkheid die hen is gegeven. We geloven in mensen die streven naar zelfstandigheid en zelfontplooiing. Jouw groeitempo gaat gelijk op met dat van de organisatie. “Create your own career” is niet voor niets ons credo. En daarvoor is geen specifieke vooropleiding vereist. Voorafgaand aan jouw start ontvang je een gedegen training en gedurende je werk wordt je continu begeleid en gecoacht zodat je een goede start maakt, het beste uit jezelf kan halen en je ten volste kunt ontwikkelen. Werken bij Arvato betekent ook werken in een team. Samen werk je toe naar een resultaat en het bedrijf kenmerkt zich door een open, collegiale en informele werksfeer. Bij ons kun je fulltime en parttime werken en je baan combineren met een studie of je gezin. Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen de customer service branche of een (nieuwe) start maken in een vernieuwende en groeiende bedrijfssector? Dan bieden wij volop mogelijkheden!

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is a.s.r.?

a.s.r. is de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Bij a.s.r. werken ongeveer 4000 medewerkers en met een omzet van 3,8 miljard euro behoort a.s.r. tot de grootste verzekeraars van Nederland. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta biedt a.s.r. een breed assortiment van financiële producten op het terrein van schade- en levensverzekeringen, pensioenen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Daarnaast biedt a.s.r. spaar- en beleggingsproducten. a.s.r. biedt zekerheid in onzekere situaties. Dit doet a.s.r. door te zorgen voor financiële continuiteit in het leven van mensen en hen in staat te stellen zich te verzekeren voor risico’s die ze niet zelf kunnen of willen dragen en ze te helpen vermogen op te bouwen voor later. a.s.r. denkt vanuit klantbelang en klantbeleving. Dagelijks werken alle medewerkers van a.s.r samen aan een belangrijk doel: de verzekeringsbranche beter te maken. a.s.r. wil terug naar de ‘roots’ van verzekeren; mensen helpen. Terug naar het coöperatieve gedachtegoed, dat samenwerken zekerheid biedt voor iedereen. Verzekeren is daarmee de essentie, zekerheid bieden het bestaansrecht. a.s.r. wil mensen helpen, door te doen.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Customer Service Valley?

Welkom bij Customer Service Valley. Wij zijn hét samenwerkingsverband op het gebied van customer service in zuid-Limburg. Met opleidingstrajecten, kennisdeling, innovatie en verdere professionalisering van het vakgebied creëren wij voor jou de ideale werkomgeving. Topbedrijven als Vodafone, arvato Bertelsmann en Q-Park bieden jou niet alleen een uitdagende en inspirerende baan in de customer service, maar geven je door de samenwerking een veel grotere kans om door te groeien en zo je eigen carrièrepad vorm te geven.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de Olympia Contact Center Experience?

De Contact Center Experience is een virtuele assessment-omgeving, waarmee je online kunt solliciteren. Je doorloopt drie online klantgesprekken, waarbij verschillende opdrachten horen. Vervolgens doe je een intelligentietest en een persoonlijkheidstest. Tussen deze stappen door krijg je verschillende filmpjes te zien met informatie over het werken in een contact center.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is E2C?

E2C is het contact center met de serieuze ambitie om anders dan anders te zijn. E2C is niet zomaar een contact center waar enkel gekeken wordt naar AHT en First Time Right. Bij E2C wordt de juiste balans tussen klant- en medewerkerstevredenheid continu nagestreefd. Het team zet zich iedere dag in om samen uitmuntende service te leveren.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Klant Contact Services?

Klant Contact Services (KCS), een zelfstandig onderdeel van Achmea, ondersteunt alle Achmea-onderdelen in het aangaan en onderhouden van klantcontact. Wij zijn geen callcenter, maar een contactcenter! Bij KCS stimuleren we elkaar om verder te denken dan de initiele klantvraag. We willen de partner voor onze klanten en opdrachtgevers zijn. Bij KCS krijg je meer dan een antwoord op je vraag. Het menselijke aspect voert bij ons de boventoon. Dit geldt zowel voor klant, medewerker als opdrachtgever.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Philadelphia?

Philadelphia is een landelijke organisatie die vanuit circa 700 locaties ondersteuning biedt aan ruim 7.800 clienten met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Voor meer informatie ga je naar de website van Philadelphia .

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Randstad?

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrieres vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.
Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek zijn met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met ze mee, net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag gaan en met de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Vodafone?

Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld. Met meer dan 434 miljoen mobiele klanten en 9 miljoen klanten op het vaste netwerk (per 31 maart 2014).
Vodafone Retail is een onderdeel van Vodafone Libertel B.V. en is ontstaan na de overname van BelCompany door Vodafone, begin 2012. Door deze overname heeft Vodafone Retail winkels met twee formules, namelijk Vodafone en BelCompany.
In de winkels van Vodafone en BelCompany is geen dag hetzelfde. In een week tijd hebben wij persoonlijk contact met vele van onze klanten en net zoals onze klanten zelf, zijn al deze contacten uniek. We vertrouwen op onze servicegerichtheid, inlevingsvermogen, enthousiasme en gedrevenheid om onze particuliere en zakelijke klanten zo goed mogelijk te helpen. Elk klantcontact is immers een kans om een klant voor het leven te winnen.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Custom Connect?

Custom connect is in 9 jaar tijd uitgegroeid tot een middelgrote speler in de markt van klantcontacten. Custom Connect heeft 4 callcenters, verdeeld over de locaties Emmeloord, IJsselmuiden, Groningen en Breda, welke gespecialiseerd zijn in de uitvoering van professioneel klantcontact: zowel front office (call, mail, chat, webcare) als back office activiteiten.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Contact Center Amsterdam?

Contact Center Amsterdam (CCA) is het grootste gemeentelijke callcenter van Nederland, waar jaarlijks 1,2 miljoen calls worden afgehandeld. Of een Amsterdammer nu telefonisch, online of aan de balie met de gemeente contact heeft, de vorm, inhoud en bejegening is gelijk. Niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden en (online)vaardigheden. Daarom gaan we ervoor zorgen dat alle producten op alle kanalen beschikbaar zijn. Als burger kies je het kanaal dat het beste bij je past: online, telefonisch of de balie.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is MN?

MN is een van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. We willen transparant, eerlijk en duidelijk zijn. Voor veel mensen zijn pensioen- en vermogensbeheer ingewikkelde begrippen. Daarom spannen we ons in om de zaken zo eenvoudig mogelijk te houden. Door administratief gedoe te voorkomen en door lastige aspecten zo vaak uit te leggen als nodig is. Het zijn onze medewerkers die iedere dag weer alles op alles zetten om een passend antwoord op de vraag van onze klanten te vinden.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Yacht?

Yacht detacheert en bemiddelt tussen bedrijven en professionals op hbo- en wo-niveau. Met Yacht weten bedrijven zeker dat ze altijd de interim-professional in huis halen met de juiste expertise. Op de juiste plek, op het juiste moment. En dankzij een landelijk netwerk altijd in de buurt. Yacht is marktleider op het gebied van interim-professionals op een groot aantal vakgebieden; vakspecialisten op hun eigen terrein, die in staat zijn om samen met opdrachtgevers, organisatiedoelen te realiseren. Ze zien het als hun verantwoordelijkheid om met hun expertise bij te dragen aan het succes van hun opdrachtgevers in een veranderende wereld van werken.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de Nederlandsche Bank?

De Nederlandsche Bank is een naamloze vennootschap die deels als zelfstandig bestuursorgaan opereert en ook deel uitmaakt van het Europees Stelsel van Centrale Banken (ESCB).

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Teleperformance?

Teleperformance is ‘s werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van Customer Relation Management (CRM) en contactcenterdiensten. Teleperformance is opgericht in 1978 en telt in 2014 270 vestigingen in 46 verschillende landen. Wereldwijd werken er 138.000 medewerkers en samen spreken wij 66 talen en dialecten. Teleperformance Benelux is opgericht in 1993 en heeft vestigingen in: Zoetermeer, Tilburg en Maastricht.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Randstad Trainees?

Randstad trainees is het onderdeel van Randstad Nederland dat verantwoordelijk is voor de instroom (werving & selectie) en doorstroom (binding en begeleiding), maar voornamelijk de persoonlijke ontwikkeling van hoogopgeleide starters bij verschillende bedrijven binnen het zakelijke netwerk van Randstad Nederland. Wij begeleiden talent tot vakinhoudelijke specialisten, met management skills. Bij een of meerdere verschillende opdrachtgevers doorloop jij een afgestemd ontwikkel- programma. Je eerste baan bij Randstad trainees betekent een werkomgeving waarin jij het beste uit jezelf kan halen. Of je er nu voor kiest om direct aan de slag te gaan bij een vaste werkgever, of om binnen verschillende werkomgevingen ervaring en kennis op te doen.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de Gemeente den Haag?

Bij de gemeente Den Haag werken ruim 7000 mensen verdeeld over een Griffie en 13 diensten. Deze diensten zorgen gezamenlijk voor dienstverlening aan de Haagse samenleving en een pakket aan wettelijke taken. De ene dienst is bezig met uitvoerend werk, de ander meer met beleidstaken.
De gemeente Den Haag is een moderne werkgever die energie steekt in zijn medewerkers en uitstekende opleidingsmogelijkheden biedt. Den Haag is een bijzondere stad, het werk is inhoudelijk uitdagend en we belonen je met vorstelijke arbeidsvoorwaarden.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de Academie voor Overheidsjuristen?

De Academie voor Overheidsjuristen is hét opleidingsinstituut op het terrein van juridische functies binnen de overheid, o.a. juridische advisering, het behandelen van bezwaar- en beroepszaken en het opstellen van contracten en regelingen. De politiek-bestuurlijke omgeving waarin overheidsjuristen werken maakt hun werk wezenlijk anders dan dat van andere juridische professionals, zoals de rechter en advocaat.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de Academie voor Wetgeving?

De Academie voor Wetgeving is het opleidingsinstituut van de Rijksoverheid op het terrein van wet- en regelgeving. In de rechtspraktijk past de jurist - rechter of advocaat - bestaande rechtsregels toe op feiten die hebben plaatsgevonden. Bij wetgeving gaat het om de totstandkoming van nieuwe regels die toegepast kunnen worden op feiten die nog moeten plaatsvinden. Dat maakt het vak van wetgevingsjurist een eigensoortige juridische professie. Deze wordt uitgeoefend in de politiek-bestuurlijke omgeving waarin een wetgevingsjurist zich bevindt.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de NVVB?

De NVVB behartigt al meer dan 20 jaar met succes de belangen van haar (gemeentelijke) leden op het gebied van persoonsinformatiemanagement, identiteitsmanagement, verkiezingen en dienstverlening & innovatie. De NVVB betrekt haar leden actief bij haar werkzaamheden als belangenbehartiger, verbinder, vernieuwer en ontzorger.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Olympia?

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, is een uitzendorganisatie met zo’n 90 reguliere en 50 Inhouse vestigingen in Nederland. Naar omzet gerekend behoort Olympia tot de top van de uitzendbureaus van Nederland. Olympia levert een breed scala aan personeelsdiensten en richt zich daarbij op vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een franchiseformule: de lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide on- en offline netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie, in combinatie met de kracht en betrokkenheid van het lokale ondernemerschap.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is het CAK?

Het CAK heeft een centrale positie in de zorg bij het uitvoeren van financiële regelingen en het informeren van burgers. Eén van de taken is het vaststellen en innen van de eigen bijdragen voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit doen we ook voor de ouderbijdrage Jeugdwet. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de financiering van Wlz-instellingen en ronden wij de algemene tegemoetkoming voor chronisch zieken en gehandicapten (Wtcg) over 2013 af. Dit doen wij tot 1 januari 2016. Ook is het CAK verantwoordelijk voor het legaliseren Schengenverklaringen. Deze wettelijke taken voert het CAK uit voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is VANAD Group?

De VANAD Group is een snelgroeiend, internationaal opererend familiebedrijf, actief op het snijvlak van informatie en communicatie. Onze visie: Onze klanten succes leveren door leidend te zijn in de manier waarop de samenleving communiceert en met elkaar omgaat.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Make IT Work

Toonaangevende ICT-bedrijven, de gemeente Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam slaan de handen ineen om 180 (werkloze) hoogopgeleiden zonder specifieke ICT-achtergrond om te scholen naar een carrière in de ICT als software engineer. Het project Make IT Work maakt deel uit van het door de Amsterdam Economic Board opgestelde regioplan Werk maken van talent, waarin tien maatregelen worden genomen om op te leiden of om te scholen voor banen binnen kansrijke sectoren. Minister Asscher, de Metropoolregio Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en werkgevers investeren samen in Make IT Work.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

Harver

  Wat is Harver?

Harver ontwerpt, bouwt en exploiteert vernieuwende talent management tools die individuen en organisaties helpen groeien. Harver heeft onder andere de TalentPitch en Preselect ontwikkeld en is verantwoordelijk voor het technisch beheer en de technische ondersteuning van deze tools. Voor meer informatie ga je naar de website van Harver.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de TalentPitch?

De TalentPitch is een online sollicitatie tool, waarin je verschillende stappen doorloopt. Naast het invullen van je gegevens doorloop je meerdere scenarios, waarbij verschillende opdrachten horen. Vervolgens doe je een persoonlijkheidstest en in sommige gevallen een intelligentietest. Als laatste wordt je gevraagd documenten zoals bijvoorbeeld je CV en een motivatiebrief te uploaden. Tussen deze stappen door krijg je verschillende filmpjes te zien met informatie over het bedrijf waarbij je solliciteert en de inhoud van de functie.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de Xerox factor?

De Xerox factor is een online sollicitatie tool, waarmee je ongeveer anderhalf uur bezig bent. Naast het invullen van je gegevens doorloop je drie online klantgesprekken, waarbij verschillende opdrachten horen. Vervolgens doe je een intelligentietest en een persoonlijkheidstest. Als laatste wordt je gevraagd documenten zoals bijvoorbeeld je CV en een motivatiebrief te uploaden. Tussen deze stappen door krijg je verschillende filmpjes te zien met informatie over het bedrijf waarbij je solliciteert en de inhoud van de functie.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de TalentPitch?

De PreSelect is een online sollicitatie tool, waarbij je verschillende stappen doorloopt. Eerst vul je jouw persoonlijke gegevens in en beantwoord je een aantal aanvullende vragen. Vervolgens doe je een intelligentietest en een persoonlijkheidstest. Als laatste wordt je gevraagd documenten zoals bijvoorbeeld je CV of een motivatiebrief te uploaden.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de Olympia Contact Center Experience?

De Contact Center Experience is een online sollicitatie tool. Je doorloopt drie online klantgesprekken, waarbij verschillende opdrachten horen. Vervolgens doe je een intelligentietest en een persoonlijkheidstest. Tussen deze stappen door krijg je verschillende filmpjes te zien met informatie over het werken in een contact center.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de Onboarding?

Als je de TalentPitch succesvol hebt afgerond dan word je doorverwezen naar de Onboarding. KCS wil graag weten of je akkoord gaat met de voorwaarden die zijn verbonden aan de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Als je akkoord gaat, dan heeft KCS aanvullende informatie van jou nodig, om jouw contract samen te stellen.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is de TalentPitch?

De NVVB TalentPitch bevordert de vakbekwaamheid en zelfontwikkeling van gemeentelijke dienstverleners en geeft inzicht in hun carrière bij de overheid. De TalentPitch test op geheel nieuwe wijze, via serious gaming, verschillende competenties en vaardigheden die nodig zijn in het werk van de gemeentelijke dienstverlener. De game simuleert klantgesprekken en meet de reacties van de kandidaat. De video's geven de kandidaat een duidelijk beeld van wat er van hem verwacht wordt maar ook wat hij zelf kan verwachten van het werk.

Naast het invullen van je gegevens doorloop je drie online klantgesprekken waarbij verschillende opdrachten horen. Deze klanten hebben een vraag of een probleem en simuleren verschillende situaties die je in het werk kunt tegenkomen. Na het afronden van de klantgesprekken maak je een intelligentietest en een persoonlijkheidstest. De mate van intelligentie wordt bepaald en er wordt beoordeeld of je voldoet aan het persoonlijkheidsprofiel van de gemeentelijke dienstverlener van nu en in de toekomst.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

PiCompany

  Wat is PiCompany?

PiCompany is leverancier van de persoonlijkheidsvragenlijst en de intelligentietest die in de tools van Harver worden gebruikt. De testen van PiCompany zijn wetenschappelijk gevalideerd. Voor meer informatie ga je naar de website van PiCompany.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Connector Ability?

Connector Ability is de merknaam van de intelligentietest van PiCompany. Deze test is een capaciteitentest die de G-factor, de algemene - "General" - intelligentiefactor meet. Voor meer informatie over de test en de mogelijkheid om te oefenen ga je naar de website van PiCompany.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat is Reflector Big Five Personality?

Reflector Big Five Personality is de merknaam van de persoonlijkheidsvragenlijst van PiCompany. Deze vragenlijst geeft een beeld van iemands persoonlijkheid in dagelijkse werksituaties. Voor meer informatie over de test ga je naar de website van PiCompany.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

Technische vereisten

  Welke programma's heb ik nodig om de Harver tools te maken?

Wij adviseren je een recente versie van je internetbrowser te gebruiken zoals Google Chrome, Firefox of Internet Explorer. Vermijd oudere browsers zoals bijvoorbeeld Internet Explorer 8.0 en ouder. Klik hier om je browser bij te werken naar de nieuwste versie.

Daarnaast heb je voor diverse onderdelen een recente versie van Adobe Flash nodig. Als je wilt inzien welke programma’s je momenteel gebruikt, klik dan hier.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat heb ik nodig om de TalentPitch te kunnen maken?

Om de TalentPitch te kunnen maken is het belangrijk dat je een goede en vooral stabiele internetverbinding hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je audio hebt op jouw computer, laptop, tablet of smartphone.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Hoe kan ik zien welke programma’s ik momenteel gebruik?

Om te controleren of je de geschikte programma’s op jouw computer hebt staan, kan je via deze link zien welke programma’s je momenteel gebruikt.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Ik kan de video’s niet afspelen. Wat moet ik doen?

De oorzaak is meestal een probleem met de internetverbinding of een ander probleem in je browser en/of computer. De onderstaande tips kunnen het probleem oplossen.

• Laad de webpagina opnieuw door op F5 te klikken op je toetsenbord.
• Controleer of de internetverbinding optimaal is.
• Wijzig de afspeelkwaliteit van de video. Tijdens het afspelen van de video's kun je met de SD of HD knop wisselen van hoge naar lage resolutie.
• Probeer de video in een andere browser of op een andere computer af te spelen.
• Update Adobe Flash player
• Zorg dat JavaScript aanstaat.
• Leeg de cache van de browser en verwijder de cookies.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Welke programma's heb ik nodig om de Contact Center Experience te maken?

Wij adviseren je een recente versie van je internetbrowser te gebruiken zoals Google Chrome, Firefox of Internet Explorer. Vermijd oudere browsers zoals bijvoorbeeld Internet Explorer 8.0 en ouder. Klik hier om je browser bij te werken naar de nieuwste versie.

Daarnaast heb je voor diverse onderdelen een recente versie van Adobe Flash nodig. Als je wilt inzien welke programma’s je momenteel gebruikt, klik dan hier.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.

  Wat heb ik nodig om de Contact Center Experience te kunnen maken?

Om de Contact Center Experience4e kunnen maken is het belangrijk dat je een goede en vooral stabiele internetverbinding hebt. Daarnaast heb je een muis, toetsenbord en geluid nodig om alle onderdelen van de Contact Center Experience te kunnen maken.

Was dit antwoord nuttig?
ja
nee
We zijn blij dat je vraag is beantwoord.
Contact:
Contact Harver support
 
Registreren
Registreer je met behulp van onderstaande gegevens. Heb je al een account?
inloggen met bestaand account
Bij dezen geef ik Yacht toestemming mijn persoonsgegevens, waaronder de resultaten van de diverse testmodules, te verwerken binnen de context van mijn sollicitatie bij Yacht via de TalentPitch. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten?
Vul je e-mailadres in en wij sturen je instructies over hoe je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Als je geen e-mail ontvangt, controleer dan of de e-mail tussen je spam/ongewenste e-mail is gekomen.
logingegevens
Er is een e-mail gestuurd met instructies over hoe je een nieuw wachtwoord kunt instellen.
login
wachtwoord vergeten?